Werkplaats

APK-keuring

Bij autobedrijf Veenstra Emmen kunt u terecht voor de jaarlijkse APK-keuring. Tijdens deze keuring wordt er gekeken of uw auto voldoet aan alle veiligheids-eisen voor normaal gebruik op de weg. Is dit het geval, dan volgt uiteraard een goedkeuring en kunt u met een vertrouwd gevoel wederom deelnemen aan het verkeer. Mocht de auto hier niet aan voldoen helpen wij u uiteraard graag om uw auto wederom in een veilige staat te krijgen. 


Het onderhoud

Iedere auto heeft zo zijn onderhoud nodig. Is het geen oliewissel, dan zijn het bijvoorbeeld de remmen of banden. Bij Autobedrijf Veenstra Emmen kunnen wij u daar uiteraard bij helpen. U kunt bij ons terecht voor alle onderhouds werkzaamheden aan uw auto. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleid personeel zodat u altijd met een vertrouwd en goed gevoel wederom deel gaat nemen aan het verkeer.

 

U kunt bij ons terecht voor 

- Een airco service beurt

- APK keuring en reparatie

- Banden en remmen service

- Groot en klein onderhoud

- 4 wiel uitlijning

- Storing en diagnose

- Etc Etc

 

Benieuwd wat het onderhoud voor uw auto kost? Neem dan even contact op met onze werkplaats via 0591-677166


Vervangend vervoer

Mocht u uw auto aanbieden voor reparatie bij Autobedrijf Veenstra Emmen, dan kunnen wij uiteraard voor vervangend vervoer zorgen. Vraag hier even na voordat u uw auto brengt. Wij houden hier dan rekening mee.


Autobedrijf Veenstra Emmen

Sint Gerardusstraat 189

7826 CE Emmen

Tel: 0591-677166

Tel: 0613611044

Mail: Autobedrijfveenstra@hotmail.com

 

 

Openingstijden :

Ma t/m Vr 08.00 tot 17.00

Zaterdag 09.00 tot 16.00

Zondag gesloten