Autoservice Veenstra

Sinds 1 Juli 2019 heeft Autobedrijf Veenstra Emmen haar werkplaats gemoderniseerd en vervolgens verhuisd naar de Oosterbracht 40 in Emmen. Deze nieuwe werkplaats die is voorzien van de allernieuwste apparatuur heeft de naam Autoservice Veenstra Emmen gekregen.

 

 

 

 

 


APK-keuring

Bij Autoservice Veenstra Emmen kunt u terecht voor de jaarlijkse APK-keuring. Tijdens deze keuring wordt er gekeken of uw auto voldoet aan alle veiligheids-eisen voor normaal gebruik op de weg. Is dit het geval, dan volgt uiteraard een goedkeuring en kunt u met een vertrouwd gevoel wederom deelnemen aan het verkeer. Mocht de auto hier niet aan voldoen helpen wij u uiteraard graag om uw auto wederom in een veilige staat te krijgen. 


Het onderhoud

Iedere auto heeft zo zijn onderhoud nodig. Is het geen oliewissel, dan zijn het bijvoorbeeld de remmen of banden. Bij Autoservice Veenstra Emmen kunnen wij u daar uiteraard bij helpen. U kunt bij ons terecht voor alle onderhouds werkzaamheden aan uw auto. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleid personeel zodat u altijd met een vertrouwd en goed gevoel wederom deel gaat nemen aan het verkeer.

 

U kunt bij ons terecht voor 

- Een airco service beurt

- Distributie riem vervanging

- Distributie ketting vervanging

- APK keuring en reparatie

- Banden en remmen service

- Groot en klein onderhoud

- 4 wiel uitlijning

- Storing en diagnose

- Motor en versnellingsbak revisie

- Etc etc

 

Benieuwd wat het onderhoud voor uw auto kost? Neem dan even contact op met onze werkplaats via 0591-677166

of vul ons online offerte formulier in.


Vervangend vervoer

Mocht u uw auto aanbieden voor reparatie bij Autoservice Veenstra Emmen, dan kunnen wij uiteraard voor vervangend vervoer zorgen. Vraag hier even na voordat u uw auto brengt. Wij houden hier dan rekening mee.


Autobedrijf Veenstra Emmen

Oosterbracht 40

7821 CG Emmen

Tel: 0591-677166

Tel: 0613611044

Mail: Autobedrijfveenstra@hotmail.com

 

Openingstijden :

Ma t/m Vr 08.00 tot 17.00

Zaterdag Werkplaats : 08.00 tot 13.00
Zaterdag Showroom : 09.00 tot 16.00

Zondag gesloten